Verity er en bog for unge voksne, der handler om en pige, der er på flugt fra sin fortid. Hun er på flugt fra en mand, der har forfølgt og mishandlet hende, og nu er hun på vej til et nyt sted. Hun er bange for, at han vil finde hende, og at han vil gøre hende fortræd.
Verity er en meget spændende bog, der er fyldt med drama og suspense. Den er også fyldt med kærlighed og venskab, og den viser, hvordan man kan komme igennem svære tider.
Bogen er skrevet af Colleen Hoover, og den er yderst velskrevet. Den er letlæselig, og den får en hurtigt til at blive fanget af historien.
Jeg kan varmt anbefale denne bog til alle, der er på udkig efter en god, spændende og velskrevet bog.

Hovedpersonerne

Verity er en ung kvinde på 22 år, der er på flugt fra sin fortid. Hun er på flugt fra en mand, der har forfølgt og mishandlet hende. Nu er hun på vej til et nyt sted, og hun håber, at hun endelig kan få et normalt liv. Hun er dog stadig bange for, at han vil finde hende, og at han vil gøre hende fortræd.
Lowen er en forfatter, der skriver bøger for unge voksne. Hun har ikke skrevet en bog i nogen tid, fordi hun har haft svært ved at finde inspiration. Men da hun møder Verity, og hun finder ud af, hvad hun har været igennem, får hun meget hurtigt en idé til en ny bog.

Handlingen

Verity er på flugt fra sin fortid, og hun er på vej til et nyt sted. Hun håber, at hun kan finde et normalt liv, og at hun kan komme sig over det, der er sket. Men hun er stadig bange for, at han vil finde hende, og at han vil gøre hende fortræd.
Da hun kommer frem til sit nye sted, møder hun en kvinde ved navn Lowen. Lowen er en forfatter, der skriver bøger for unge voksne, og hun har ikke skrevet en bog i nogen tid, fordi hun ikke har haft noget at skrive om. Men da hun møder Verity, og hun finder ud af, hvad hun har været igennem, får hun meget hurtigt en idé til en ny bog. Hun spørger derfor Verity, om hun vil fortælle hende sin historie, og Verity takker ja.
Verity og Lowen bliver venner, og Verity fortæller sin historie. Men imens hun fortæller sin historie, finder hun ud af, at hun er på flugt fra mere end bare den mand, der mishandlede hende. Hun er også på flugt fra noget meget større.