Som kvinder har du nok opdaget hvor ufatteligt mange sko der er at vælge imellem. Når først det store shopping-high har lagt sig, begynder tvivlen at sætte ind: der er mange fede muligheder, men hvilke skal jeg vælge? Det er ikke kun et spørgsmål om at vælge de sko der er flottest eller sidder bedst – man er også nødt til at vurdere de arrangementer der er listet i kalenderen de næste dage, og hvorvidt det her par sko bliver endnu et af dem i bunken man ikke nænner at bruge. Da der er grænser for hvad vi kan gøre over internettet, er dette ikke en guide til det lavpraktiske – du må stadig selv prøve skoene på, og vi håber du har bare nogenlunde god smag. Vi kender heller ikke din kalender, så hvis du snart skal til Bryllup eller en vild bytur, og ikke har de helt rigtige sko til det, er det stadig dit eget ansvar at tage højde for disse på din shoppingtur. Det vi kan hjælpe dig med er, at kigge efter den rigtige sko type til din personlighed. Sandaler, støvler, sneakers, stilletter og så videre er allesammen måder at kommunikere sider af sig selv på, og det er vigtigt du har det rigtige sortiment til at udstråle din fulde personlighed. Din skotype er langt vigtigere end om mærket hedder Tamaris eller Filippa K. Læs beskrivelserne her under, og køb ind efter dem: det handler om at have den fulde farve palette at male din personlighed med.

 

Sandaler

Når du hopper i de lækre sandaler viser du din eventyrlystne side. Tæerne der frit kan vippe i luften er et tegn på din søgen efter frihed, og at du ikke lader dig fange af andres forventninger og pres. Du har din egen mening om ting, og er ikke bange for at sige den højt – du har dog nok social forståelse til at vide hvornår du bør råbe op, og hvornår en hvid løgn ikke skader. Frihed handler ikke kun om dig, det er også noget du arbejder på at venner og bekendte omkring dig får, så du arbejder også på ikke at træde dem over tæerne.

 

Stiletter

Vi har allesammen en prinsesse gemt inde i os, og når vi tager stilletterne på får hun lov at komme ud. Natten er vores, og vi føler os som Askepot der endelig skinner, og er klar til at finde prinsen i sit liv. Hvis man da har tid til en prins lige nu – Stiletterne er nemlig en måde at kommunikere på, at man kender sit værd og står ved det. Du er ikke typen der gemmer dig, og hvis folk dømmer dig er det deres problem – du ved du er fantastisk, og det må folk tage at leve med.

 

Sneakers

Når du ikke er friheds-hippie eller nattens prinsesse, er du den laid-back type der kan finde ud af at nyde livet og ikke tage alting for seriøst. Du er i stand til at træde et skridt tilbage, og se det gode i verden som den er. Du kan godt finde ud af at kæmpe dine kampe, men du vælger dem med omhu – du er opmærksom på at verden er et ganske godt sted det meste af tiden, og det sætter du pris på.

En sød sko fortjener en Gestuz trøje