Har man oplevet et rigtig godt år for sin virksomhed, og har det meget at gøre med ens medarbejdere kan det godt betale sig at belønne dem med noget lidt anderledes end en lille bonus. Her er 4 gode ideer til at vise dine medarbejdere du værdsætter dem.

Fest

Hold en kæmpe fest for dine medarbejdere, hvor der er sørges for både mad og drikke. Lad dem hygge sig socialt mens de nyder succesen fra året. Det er en naturlig måde at vise dem de har klaret det rigtigt godt. Gør noget ud af den enten via et tema eller med en fin dresscode. Vær sikker på at de ved festen er for dem, og sørg for de ikke skal løfte en finger.

Gaver

Er en fest ikke mulig eller passer det ikke så godt ind i kulturen kan man købe nogle fede gaver. Noget de kan have derhjemme eller på kontoret der minder dem om, hvor fedt det er at arbejde netop for dig. Find noget som i lang tid og selvfølgelig i god kvalitet.

Rejse

Har det været et rigtig godt år, kan man hvis muligt tage sine medarbejdere med på en rejse. Det kan være en weekendtur til et nærlæggende land, hvor de skal forkæles med mad og drikke og en overnatning på et lækkert hotel. Det viser at du gerne vil belønne godt arbejde og bruge tid sammen med dem.

Firmatur

En rejse er måske lidt for dyrt for mange, men hvad med en fed tur til en af storbyerne. Det kan være en firmatur til Århus,  København eller Odense, hvor der er rigelige muligheder for nogle gode oplevelser sammen. Her findes der alt fra sociale begivenheder til interessante kulturelle besøg, og i får med garanti en rigtig god tur.